April, 2010ГЕОДЕЗИЧЕСКИ ЗАМЕРВАНИЯОсъществяваме непрекъснат инвеститорски надзор по време на строителството, контрол и приемане на работите, включително непрекъснат надзор по време на изпълнение на специфични работи, контрол в складовете и работилниците на строителите.

mobilenofisravda04mobilenofisravda03mobilenofisravda02mobilenofisravda01mobilenofisvarna03

Инсталираме за цялото време на строителство на собствен мобилен офис на обекта, напълно оборудван, с минимум 12 места за работни срещи, интернет безжична връзка, копирен и факс апарат, компютър и принтер. Инсталираме за цялото време на строителство собствена мобилна WC на течаща вода – за собствени ни на Инвеститора нужди. Организираме откриване на строителната площадка съгласно нормите в Р.България и осигуряване на временен ток и временен водопровод за нея.

Видеоконтрол - Луксозна сграда в кв. Манастирски ливадиЛуксозна сграда с апартаменти, магазини и офиси кв. Манастирски ливади

Видеоконтрол - Хотелски комплекс в с. Равда, община НесебърХотелски комплекс ***** с. Равда, община Несебър

Инженер-проектантите, работили по най-хубавите сгради на България за 2007 г.Доц. д-р инж. Людмил Оксанович, работил по проекта на ваканционен комплекс “Емералд”, сградата, отличена в категория “Ваканционни комплекси”… Безупречната синхронизация проектиране-строителство бе постигната в решаваща степен благодарение на инж. Димитър Геров и екипът му от “БГИ Проект” като управляващи инвестиционния проект.
Пълната статия във вестник “Строителство и града” Брой 9 от 03/03/2008
http://sg.stroitelstvo.info/show.php?storyid=465252

Откриха най-големия ваканционен комплекс в РавдаМорето се вижда почти от всяка стая. Това е най-голямото предимство на новия курортен комплекс “Емералд бийч ризорт”, открит на 23 юни официално в Равда. Инвеститор на обекта е фирма “Пайонир Девелъпмънт” ЕООД. Проектът е дело на “Архитектурно-строителна асоциация - А.С.А.” с ръководител проф. д-р арх. Огнян Грозев и колектив: доц. д-р арх. Калин Тихолов, арх. Евгени Рафаилов. Главен изпълнител е “Пайонир Девелъпмънт”, проект мениджър е “БГИ Проект”.
Пълната статия във вестник “Строителство и града” Брой 25 от 25/06/2007
http://sg.stroitelstvo.info/show.php?storyid=352526

“ГрийнЛайф” възлага управлението на строителството на “БГИ проект”Проект за ваканционно селище ще даде тласък на предлагането на жилища около Созопол в момент, в който кризата вече е смалила амбициите на повечето инвеститори. “ГрийнЛайф”, дружество, контролирано от строителния предприемач инж. Николай Пехливанов, почна строителството на жилищни сгради разгъната застроена площ 6400 кв.м зад къмпинг “Каваците”, накрая на най-новата част на морското градче, разположена по стария път за Дюни.
Пълната статия във вестник “Строителство и града” Брой 21 от 01/06/2009
http://sg.stroitelstvo.info/show.php?storyid=727369