Петзвездният хотел Емералд Ризорт бе открит в РавдаПетзвездният хотел Емералд Ризорт бе открит в Равда. Той е разположен в южната част на селото в община Несебър, на първа линия, с директен достъп до морето на площ от 150 000 кв.

Извънредният и пълномощен посланик на Руската Федерация Анатолий Потапов, принцесата на Индонезия и собственик на световно известната СПА-верига “Таман Сари” Ани Харио Баскоро, заедно с много високопоставени гости от българските министерства на регионалното развитие и околната среда, дипломати, областния управител на Бургаска област, кметове, представители на бизнеса и деловите среди, медиите и политици от ГЕРБ бяха поканени от Юрий Янушкевич, управителя на фирмата инвеститор “Пайонир Девелъпмънт” ЕООД на грандиозно откриване на комплекса в събота.

Само за две години от 2005 до 2007 г. компанията успя да реализира петзвездния курортен комплекс като го превърна в най-луксозния от нашето Черноморие.

Янушкевич подчерта в словото си благодарността на инвеститорите към архитекти, строители и управляващите, реализирали колосалния проект.

Избрани са модерни архитектурни и интериорни решения, грамотна концепция на застрояване, използвани са само висококачествени строителни материали, превъзходно са изпълнени общите части на сградите и инфраструктурните елементи.

Известният руски поп-певец Филип Киркоров е собственик на 12 апартамента в комплекса. Досега за изграждането на Емералд Ризорт е вложена сумата от близо 100 милиона лева. Собствениците на апартаменти са в 75 процента руско- говорящи, а останалите от Великобритания, Финландия, Индия и други страни.
Дъщерната компания “Емерелд хоспиталити мениджмънт” е част от групата фирми, която се занимава с услугите в комплекса и неговата експлоатация.

Тя вече извършва множество дейности, предшестващи официалното откриване на комплекса като изцяло се ангажира с бъдещото му управление и експлоатация. За построяването на Емералд от юни 2005 г. досега по данни на пропускателната система са работили за различен периоди над 17 000 души и над 400 фирми.

Комплексът е изграден сред естествен парк с редки растителни видове. Един от първите акценти на проекта бе пълното съхранение на над 200 вида растения, някои от които са 75-80 годишни. По време на цялата операция по преместване и пресаждане на дърветата за две години загина само едно.

Емералд Ризорт предлага пълен цикъл на обслужване и всички удобства, които се очакват от ваканционното селище от най-висока класа.

Освен традиционните удоволствия и петзвездното обслужване в уникалните като обзавеждане и стил заведения за хранене и отдих, спортните съоръжения, анимация за деца, бутици, конферентни зали и блокове за медицинско обслужване, охрана и транспортни възли, единствено Емералд Ризорт притежава правата да предлага услугите на световно известната кралска марка от остров Бали - “Taman Sari Royal Heritage SPA” за България.

No Comments

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post.