Парадайз Дюн Бийч и Спорт Резорт бе открит в Созопол066_12066_41
Комплексът е разположен е до най-широката и дълга пясъчна ивица в района – Каваците. Състои се от хотелска и жилищна зона с общо 320 апартамента. На разположение на собствениците и гостите на Парадайз Дюн Бийч и Спорт Резорт са 2 басейна, ресторанти, предлагагащи различни национални кухни, виенски салон, кафенета, магазини, спортно-възстановителни центрове както и първия у нас уникален Таласо-център, изграден по европейски стандарти.

Парадайз Дюн Бийч и Спорт Резорт предлага разнообразие от апартаменти и самостоятелни вили със собствена градина. Обзавеждането е издържано в класически или модерен стил, с луксозни и функционални мебели, по италиански дизайн.

Комплексът е напълно завършен – с всички необходими довършителни работи, електрически съоръжения за кухненските боксове и аксесоари за санитарните възли, с което се предлага въможност за незабавно отдаване под наем.
Парадайз Дюн Бийч и Спорт Резорт е място, където благодарение на природната среда, специални терапии и ритуали, Вие може да постигнете истински физически и душевен баланс

No Comments

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post.